Andere producten

Terug  |  Veelgestelde vragen

Postbank Blue World

Postbank Blue World

Melding "kan de ordinaal 1334 in IML32.dll. niet vinden"

Postbank Blue World maakt gebruik van bestanden die ook door de Shockwave- en Flashplayers van uw internet browser worden gebruikt. Wanneer u webpagina's bezoekt die gebruik maken van Shockwave of Flash, komt het wel eens voor dat u gevraagd wordt de nieuwste versie van Shockwave of Flash te downloaden en installeren. Niet altijd wordt er dan ook daadwerkelijk naar de nieuwste versie verwezen, waardoor u verouderde programmatuur installeert. Ook bepaalde CD-ROMs van enkele jaren oud installeren oude versies van Shockwave en Flash op uw computer.

De aanwezigheid van een verouderd IML32.DLL bestand veroorzaakt deze fout in Postbank Blue World. In plaats van de meest recente versie wordt dan een verouderde versie van dit bestand gebruikt die bepaalde functionaliteit mist. In dat geval verschijnt de melding "kan de ordinaal ???? in IML32.dll. niet vinden"

De makkelijkste oplossing is om de juiste versie van het DLL-bestand aan de programmamap van Postbank Blue World toe te voegen. Download hiervoor de patch die op deze pagina is te vinden.

Postbank Blue World Patch  (zip-bestand, 1.2 MB)

© 2005 IJsfontein  |  Disclaimer