Andere producten

Terug  |  Veelgestelde vragen

Meesters van macht

Meesters van macht

Windows XP Patch

WindowsXP-gebruikers
Eindelijk kunnen ook jullie nu met Meesters van Macht spelen. Deze zogenoemde 'patch' installeert een deel van het spel op de harde schijf en past enkele dingen aan, zodat het programma ook met de nieuwste computers en besturingssystemen om kan gaan.

Klik onderaan deze pagina op de link om de patch te downloaden.

Lees ook de informatie die hieronder staat goed!

Installatie
Om Meesters van Macht op Windows XP computers te laten werken, moet een deel van het programma op de harde schijf worden geïnstalleerd. Meesters van Macht heeft hiervoor ongeveer 100MB vrije schijfruimte nodig. Het programma "mvm_xp_patch.exe" kopieert de benodigde bestanden automatisch naar de door jou opgegeven locatie. Plaats de CD-ROM van Meesters van Macht in je drive en start het programma "mvm_xp_patch.exe" op. Volg daarna de instructies op het scherm op.

Opstarten
Na de installatie staat er een ikoontje op de desktop. Meesters van Macht is tevens opgenomen in het start-menu. Gebruik één van beide methoden om het programma op te starten. Zorg altijd dat de originele CD-ROM van Meesters van Macht in één van je CD-ROM-drives zit. Zonder de CD-ROM kan het spel niet gespeeld worden.

'Meesters van Macht' Windows XP patch  (exe-bestand, 3.2 MB)

© 2005 IJsfontein  |  Disclaimer